Ingezonden persbericht


Seminar De Winter Adviesgroep zeer goed bezocht

Het seminar dat De Winter Adviesgroep (De Winter Consultancy, Compaz, Inplacement, De Winter Subsidium) woensdag jongstleden samen met Schuurmans Advocaten & Adviseurs organiseerde was een groot succes.

Ruim 60 deelnemende bedrijven namen deel aan de interactieve en leerzame middag in de sociëteit te Paterswolde met als titel "de crisis anders bezien". Er waren vooraanstaande sprekers die de regionale economie goed kennen, zij kwamen met zeer boeiende invalshoeken.

Anke Brouwer (HR Manager Philips Lighting), schetste hoe zij met de plant in Winschoten de kansen benut die door de crisis ontstaan. De eerder ingezette organisatiewijzigingen hebben de organisatie dusdanig flexibel gemaakt dat de crisis op dit moment juist kansen biedt.

Wouter Zijlmans (Directeur Business Banking Noord Nederland ING Bank) schetste zijn visie vanuit macro economisch perspectief en Reinhardt Lagerwaard (Directeur en Advocaat bij Schuurmans Advocaten & Adviseurs) gaf de mogelijkheden en onmogelijkheden anno 2009 op arbeidsrechtelijk terrein weer.

Na een interessante paneldiscussie werd het seminar afgesloten. Gastheer Edwin Klomp was zeer tevreden over de opkomst, "een teken dat het thema leeft, maar een dergelijke opkomst is best opvallend in een periode waarin iedereen de volle aandacht moet hebben bij zijn bedrijf en activiteiten".