Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Den Haag, 27 april 2009

Luuk Wessels genomineerd voor presentatietalent van het jaar

De jury van de OLON Awards heeft haar nominaties voor verschillende mediaprijzen maandag bekend gemaakt. Naast de nominatie voor Omroep van het Jaar is ook Den Haag FM presentator Luuk Wessels is één van de kanshebbers voor de prijs Presentatietalent van het Jaar.

Luuk Wessels is de presentator van het programma 'TotallyKidzRadio'. Het radioprogramma voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar. Maar natuurlijk ook voor papa's, mama's, broers en zussen oftewel het hele gezin. Iedere zaterdag en zondag tussen 11 en 12 uur op Den Haag FM.
Bij TotallyKidzRadio kan en mag alles. De studio in het centrum van Den Haag staat bij TotallyKidzRadio altijd open, luisteraars kunnen langskomen, bellen, mailen, sms'en en chatten.
Ook bekende artiesten als Chipz!, Lisa, Amy en Shelley, Jeroen van der Boom, Jannes zijn al bij TotallyKidzRadio op visite gekomen.

De presentator is een allrounder in de media- en entertainmentbranche; van een rol in het BNN programma Costa! tot modelopdrachten, Top 5 hit score in de Kidstop20 en presentatie van grote evenementen. Toch was de goedlachse Luuk verrast door de nominatie: "Ik ben nu al in jubelstemming. Het is toch ongelooflijk dat ik tussen al die goede presentatoren uit wordt genomineerd! Ik kan niet wachten tot de prijsuitreiking...".

Op woensdag 3 juni 2009 wordt de prijs uitgereikt in het gebouw van Beeld en Geluid in Hilversum.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////