Provincie Noord-Holland

Datum

29-5-2009

Onderwerp

Werkzaamheden N302 tussen Grootebroek en Enkhuizen

Harriët Wijker

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N302 tussen Hoogkarspel en Enkhuizen. De provincie werkt van begin mei tot half juli in opeenvolgende fases aan de weg, waardoor steeds een deel van de provinciale weg N302 is afgesloten. Het autoverkeer wordt omgeleid. (Brom)fietsers zullen geen last van de werkzaamheden ondervinden. Tussen woensdag 3 en zaterdag 20 juni wordt gewerkt tussen de kruising Esdoornlaan (Grootebroek) en de kruising Lindenlaan (Enkhuizen).

Afsluitingen
Van woensdag 3 juni tot en met zaterdag 13 juni 20.00 uur is de Drechterlandseweg (N302) tussen de genoemde kruisingen afgesloten voor al het autoverkeer.
Van maandag 15 juni tot en met zaterdag 20 juni is de Drechterlandseweg (N302) s avonds en s nachts tussen 20.00 uur en 06.00 uur tussen de genoemde kruisingen afgesloten voor al het autoverkeer. Overdag kan het autoverkeer gebruik maken van de provinciale weg.

Omleidingen
Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N506. Plaatselijk zal het verkeer worden omgeleid via de Esdoornlaan - Dirk Essenlaan - J.N. Stuifbergenlaan - Stede Broecweg - Florasingel (Richting Enkhuizen).

Overige werkzaamheden
Tussen 22 juni en half juli vinden nog andere werkzaamheden plaats op de N302. Hierover informeren wij u later in deze krant. Op de website www.noord-holland.nl op de pagina Verkeer en Vervoer onder het kopje werk aan de weg staan op de projectenkaart alle geplande werkzaamheden.