RTL Group

Beslissend promotie/degradatie-duel Cambuur - Roda live bij RTL 7

Promotie naar of behoud voor de Eredivisie, of anders recht krijgen op een plek in de Jupiler League, daar draait het om tijdens twee beslissingsduels die bij RTL 7 te zien zijn. Het treffen tussen sc Cambuur en Roda JC staat voor morgenavond, woensdag 3 juni, op het menu. RTL 7 schakelt vanaf 20.25 uur live over naar de wedstrijd, die van commentaar wordt voorzien door Leo Driessen. De presentatie in de studio is in handen van Marcel Maijer en als analyticus schuift voormalige Roda-trainer Raymond Atteveld aan.

Na deze wedstrijd gaat RTL 7 vrijwel direct door met een ruime samenvatting van het beslissingsduel tussen RKC Waalwijk en De Graafschap. Voor welke club wordt het een promotie en wie degradeert?

Uitzending: RTL 7, woensdag 3 juni
20:25 Live-verslag Play-Offs Promotie/Degradatie sc Cambuur - Roda JC 23:00 Play-Offs Promotie/Degradatie RKC Waalwijk - De Graafschap
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.