Ingezonden persbericht

Eindelijk een mooie laptoptas

Abbi New York goes Dutch! Nieuwe laptoptas op de markt

ABBI New York - Je hebt een laptop. Handig. Want je laptop pak je op en neem je mee, waarheen je maar wilt. Uiteraard draag je de laptop niet onder je arm, maar in een tas. Een stijlvolle tas die goed beschermt, ruimte biedt voor accessoires en er natuurlijk fantastisch uitziet.
Tja, dat is een probleem. Want een laptoptas met die eigenschappen is lastig te vinden. Natuurlijk, er zijn genoeg laptoptassen om uit te kiezen, maar dan moet je wel houden van dikke ritssluitingen en somber zwart canvas. Het lijkt soms wel of alle tassen voor laptops gemaakt zijn voor mannen en door mannen. Of toch niet?
De modellen van de collectie Abbi New York zijn geïnspireerd op vrouwen en hun laptop. Voor elke maat laptop is er wel een tas te vinden in de collectie van Abbi New York.
De originele collectie van Abbi New York onderscheidt zich in functionaliteit, bruikbaarheid en schoonheid. Een echte tas van Abbi New York is daardoor altijd herkenbaar. Stylisch maar ook geraffineerd, eenvoudig en tegelijk verrassend gedetailleerd. Een tas is hier een gebruiksvoorwerp, maar ook een echt style-item. Eentje die de charme van vrouwen onderstreept en waar je toch je laptop veilig in kunt meenemen.

Abbi New York laptoptassen worden met de grootste zorg gefabriceerd in Italië. Een functioneel kunstwerkje, voor de business vrouw en voor de vrouw die simpelweg smaak heeft voor fashion. Herkenbaar aan het klavertje vier logo, geluk(kig) voor vrouwen.

Advies verkoopprijs: Abbi New York laptoptassen vanaf ¤ 99,95
Verkoop- en productinfo: Abbi New York, tel: +31 (0) 315.34.65.56 of kijk op www.abbinewyork.nl.