Gemeente Eersel


Inschrijven expositieruimte in het gemeentehuis voor de jaren 2010 en 2011

Voor (amateur-)kunstenaars uit de gemeente Eersel stelt het gemeentebestuur in de centrale hal en de publiekshal gratis expositieruimte beschikbaar.

Er is een uitstekend ophangsysteem aanwezig en er kan gebruik worden gemaakt van een vitrinekast waarin kleine kunstvoorwerpen geëxposeerd kunnen worden. Aan het exposeren zijn geen kosten verbonden. Daar staat tegenover dat er geen vergoedingen worden betaald en niet gewerkt wordt met officiële openingen. Ook de kosten voor verzekeringen van de kunstwerken tijdens het vervoer en de expositie komen voor rekening van exposanten. Via de gemeentelijke website zal bekendheid worden gegeven aan de exposities.

De (overige) voorwaarden waaronder geëxposeerd kan worden zijn vastgelegd in de "Notitie exposities kunst in het gemeentehuis". Deze notitie is terug te vinden op de gemeentelijke website: www.eersel.nl (thema Zorg en Welzijn, rubriek Kunst en Cultuur).

Indien u voor een periode van 3 maanden van de expositieruimte gebruik wenst te maken kunt u zich schriftelijk aanmelden bij de Adviescommissie beeldende kunst, t.a.v. Petra Kolen, Postbus 12, 5520 AA Eersel. Graag ontvangen wij uw eventuele inschrijving voor 1 september 2009. Vervolgens zal de Adviescommissie beeldende kunst een planning maken voor de exposities voor de jaren 2010 en 2011.