Politie Hollands Midden

Datum: 4 juni 2009

PERSVOORLICHTING IS VANAF 11.00 UUR IN VERGADERING TOT ONGEVEER 12.30 UUR.

Noordwijk Aangehouden na veroorzaken twee aanrijdingen Een 37-jarige man uit Noordwijk is op woensdag 3 juni om 21.30 uur aangehouden bij de Zandvoortsestraat voor het rijden onder invloed en het hierdoor veroorzaken van een aanrijding. De man reed bij inparkeren om 21.20 uur op de Zandvoortsestraat tegen de auto van een 38-jarige Noordwijkse.

Leiden Frontale botsing door spookrijder Op woensdag 3 juni om 20.00 uur vond op de Schipholweg een frontale botsing plaats. Een 34-jarige man uit Leiden reed over de Schipholweg in de richting van het centraal station. De bestuurder ging op een gegeven moment spookrijden waardoor er een botsing ontstond met een tegemoetkomende 64-jarige bestuurder uit Oegstgeest. De 62-jarige vrouwelijke passagier achterin werd gewond naar het LUMC gebracht.

Leiden Twee mannen aangehouden voor skimmen Twee mannen van 27 en 28 jaar (woonplaats onbekend) zijn op woensdag 3 juni rond 21.00 uur betrapt bij het plaatsen van skimapparatuur bij een tankstation aan de Haagweg. Een medewerker zag dat er aan een betaalunit van een pomp skimapparatuur gevestigd zat. Hij waarschuwde de politie. Twee agenten zijn direct op de melding afgegaan en konden de twee mannen aanhouden in hun geparkeerde auto vlakbij de Stevenshofdreef. Beide mannen zijn ingesloten. De politie doet verder onderzoek.

Leiden Verdachten van heling fiets aangehouden De politie heeft woensdagavond 3 juni twee Leidenaren van 14 jaar aangehouden op verdenking van heling c.q. diefstal van een snorfiets. De jongens reden over de Langegracht en werden staande voor een controle omdat de jongens duidelijk nog geen 16 jaar waren. Uit de controle bleek dat de snorfiets van diefstal afkomstig was. De snorfiets werd zaterdag 16 mei gestolen vanaf een oprit aan de Noachstraat. Volgens één van de jongens van de snorfiets van een neef.

--- einde berichten ---