Europese campings met volledige beschrijving op het navigatiesysteem

04/06/2009 11:53

MyPoi World B.V.

Meer dan 4000 Alan Rogers Kwaliteitscampings met één druk op de knop op uw TomTom of Garmin

Oldenzaal en Hoogland, 04 juni 2009

MyPoi World B.V. en Alan Rogers releasen vandaag het product "MyPoi Alan Rogers Campings Europa 2009" in Rich Poi formaat. Rich Poi is een nieuwe weergave van Point of Interest informatie, waarbij aanzienlijk meer tekst wordt getoond dan bij traditionele Points of Interest informatie. Ook wordt vaak een foto getoond bij deze informatie.

MyPoi Alan Rogers Campings Europa 2009 stelt gebruikers van TomTom en Garmin navigatiesystemen in staat campings uit de Alan Rogers Campinggids Europa inclusief faciliteiten op hun navigatiesysteem te laden. Daarnaast wordt op de modellen TomTom GO, Garmin nüvi en zümo een uitgebreide beschrijving geladen vaak voorzien van een foto van de camping.

MyPoi Alan Rogers Campings Europa 2009

Met MyPoi Alan Rogers Campings 2009 kan de gebruiker van een navigatiesysteem onderweg gemakkelijk een keuze maken voor een door Alan Rogers geïnspecteerde en geselecteerde camping. Naast de naam en het telefoonnummer van de camping worden de aanwezige faciliteiten geladen en wordt aangegeven of huisdieren toegestaan zijn. Campings worden met een speciaal Alan Rogers logo aangeduid op de navigatiekaart. Naast een door MyPoi World ontwikkeld software programma bevat het product hoogwaardige informatie- en locatiegegevens van ruim 4000 campings in meer dan 30 landen. Het product is geschikt voor de meeste modellen van TomTom en Garmin navigatiesystemen. Gebruikers van TomTom GO, Garmin nüvi en zümo laden met dit product ook een uitgebreide beschrijving van vele campings op het navigatiesysteem, inclusief een foto.

"De uitbreiding met Rich Poi informatie is een volgende stap in de gebruiksmogelijkheden van een navigatiesysteem", aldus Frank de Kruiff, medeoprichter van MyPoi World. "Met MyPoi Alan Rogers Campings Europa 2009 weet de gebruiker ook in onbekende gebieden waar de betere campings zich bevinden. Daarnaast heeft de gebruiker de beschikking over relevante informatie die een goede keuze voor een camping kan ondersteunen. Gebruikers van bepaalde type navigatiesystemen hebben zelfs toegang tot extra informatie van vele campings, dus inclusief beschrijving en een foto van die campings."

"Dit is het tweede jaar dat we MyPoi Alan Rogers Campings ook voor gebruikers van diverse navigatiesystemen uitgeven", verklaarde Cornel Straver, Managing director bij Alan Rogers. "Deze versie van de MyPoi Alan Rogers is vollediger en uitgebreider en is daardoor zeer informatief en relevant voor gebruikers van navigatiesystemen. De positieve ervaring van onze klanten staat bij ons zeer hoog in het vaandel en dit product is daarbij een goede aanvulling omdat klanten direct naar een camping uit de Alan Rogers Gids kunnen navigeren".

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.mypoiworld.com

http://www.mypoiworld.com