Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Feestelijke afsluiting 'Voor Elkaar maand'

04-juni-2009

Op woensdag 3 juni van 12.30 tot 16.00 uur wordt de Voor Elkaar Maand in stadsdeel Zuideramstel feestelijk afgesloten op het schoolplein aan de Dintelstraat 5-7.

Bewoners en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Portefeuillehouder Onderwijs Henk Boes geeft om 12.30 uur de aftrap. Stadsdeelvoorzitter Duco Adema zal de afsluiting verzorgen.

Welzijn ZuiderAmstel, basisschool De Dongeschool en leerlingen van ROC ASA organiseren een scala aan activiteiten op het schoolplein voor de Dongeschool aan de Dintelstraat. Met als motto: 'Ook wij staan midden in de buurt.'

Open podium
Jong en oud zijn welkom: er is een gevarieerd programma. Onder meer een open podium met muziek, dans, een modeshow en een peutermusical. Daarnaast zijn er tal van workshops en spelletjes: schilderen, schminken, ballen gooien, koekhappen, springen op speelkussens, paaltjesvoetbal en verwenworkshops.

Voor elkaar maand
Voor het derde jaar op rij bruist de maand mei van de activiteiten, georganiseerd door welzijn Zuideramstel en actieve buurtbewoners.

De Voor Elkaar Maand is in het leven geroepen om bewoners van Zuideramstel dichter bij elkaar te brengen. Bewoners kunnen van alles vóór elkaar en mét elkaar ondernemen. Het motto is: als je er voor elkaar bent, heb je het goed voor elkaar!

Meer informatie op www.welzijnzuideramstel.nl.