Ingezonden persbericht


NEWSFLASH

Bergens hotel strijdt om publieksstem in finale Dutch Hotel Awards 2009 Burgemeester Hafkamp stemt volmondig 'ja' voor hotel blooming

Bergen, juni 2009 - De strijd om de Dutch Hotel Award 2009 is losgebarsten. Hotel blooming in Bergen heeft een plaats in de finale weten te bemachtigen en zet nu alle creatieve middelen in om zo veel mogelijk publieksstemmen te winnen voor de welbegeerde Award. Om stemmen te winnen heeft het Bergense hotel vanmorgen een eigen 'Dutch Hotel Award' stemplek gecreëerd in het oude Raadhuis te Bergen waar gestemd kan worden voor de Europese Parlement verkiezingen. Zij hebben Burgemeester Hafkamp gevraagd, die eveneens kwam stemmen voor het Europees Parlement, om ook haar stem uit te brengen op hotel blooming als mogelijke Dutch Hotel Award winnaar 2009. Daar hoefde de sympathieke Burgemeester van Bergen niet lang over na te denken en zei stemde volmondig 'ja' voor hotel blooming.

Deze ludieke actie is onderdeel van de creatieve campagne van hotel blooming om stemmen te winnen voor de Dutch Hotel Award publieksprijs. Een aansluitende viral marketing actie, speciaal bedacht voor de Dutch Hotel Award, moet nog meer bezoekers over de streep trekken. Onder de stemmers wordt een gratis verblijf in het winnende hotel verloot.

Geïnteresseerde lezers die hun stem willen uitbrengen op hotel blooming, kunnen dit doen via: www.dutchhotelaward.nl

Zie voor meer informatie ook: www.blooming-hotels.com en www.missethoreca.nl