Ingezonden persbericht


CommVault 'Niche Player' in Magic Quadrant voor E-Mail Active Archiving

Evaluatie gebaseerd op complete visie en kundigheid

Utrecht, 4 juni 2009 â¤* CommVault is door Gartner erkend als 'Niche Player' in het Magic Quadrant voor E-Mail Active Archiving 2009, dat het onderzoeksbureau in mei 2009 publiceerde. Volgens Gartner is er door de toename van e-maildata en de behoefte om deze veilig en in overeenstemming met wet- en regelgeving op te slaan, een markt ontstaan van actieve archiveringstools voor e-mail.

De CommVault-oplossingen voor e-mailarchivering en dataretentie vormen integrale onderdelen van het algehele data- en informatiemanagement van een bedrijf. De Simpana-software van CommVault beheert data op een unieke manier met slechts één platform. Het terughalen en vinden van gegevens in alle lagen van een bedrijf krijgt hiermee een nieuwe dimensie. Dit leidt tot kostenbesparingen en maakt het behouden, zoeken en terugvinden van waardevolle informatie veel eenvoudiger.

'E-mailarchivering blijft het belangrijkste onderdeel van de veelzijdige dataretentiestrategie van CommVault', zegt Simon Taylor, Senior Director van de Information Access Management Group van CommVault. 'We blijven onze oplossingen continu innoveren en zien ons klantenbestand elk jaar verder groeien. Onze doorontwikkelde archiveringstechnologie gaat dataretentieproblemen te lijf en integreert tegelijkertijd naadloos met onze belangrijke zoek- en vindmethoden. Zo voorzien we klanten van een flexibel en allesomvattend data- en informatiemanagement.'

####

Over CommVault

Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van datamanagement. Dat is de visie van CommVault. Dit blijkt uit de Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen. De unieke single-platform-architectuur van CommVault biedt organisaties ongekende controle over de kosten en risico's die met de datagroei gepaard gaan. De softwareoplossingen van CommVault werken op alle niveaus naadloos samen. Hierbij gebruiken de oplossingen dezelfde code en één gemeenschappelijke functieset. Dat resulteert in ongekend krachtige en geavanceerde oplossingen op het vlak van databescherming, archivering, replicatie, zoekmethodes en resource management. Elke dag opnieuw ervaren organisaties de ongeëvenaarde efficiency, performance, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie vindt u op www.commvault.com.