Syntens

Stichting Food Valley en stichting Food & Nutrition Delta

In opdracht van de EVD, agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, organiseert de stichting Food Valley in samenwerking met de stichting Food & Nutrition Delta een collectieve beursdeelname aan één van de grootste Internationale Food Technology expoâs in de VS. Deze IFT Food Expo wordt voor de 68e keer gehouden en vindt plaats van 6 t/m 9 juni 2009 in Anaheim (California).

De beurs trekt jaarlijks ongeveer 23.000 food experts uit de hele wereld. Deelnemers komen onder meer uit de Verenigde Staten en Canada (40%), uit Azië (30%) en uit Europa (20%). De beurs is uitermate geschikt voor R&D instituten en bedrijven die internationaal hun technologie willen uitwisselen. Nederlandse partijen als DSM, Purac, Innova, TNO, NIZO en EBI Food Safety presenteren zich al meerdere jaren op deze IFT Food Expo en zijn zeer positief over de beurs.Â

Deelname
De stichting Food Valley zal in samenwerking met de stichting Food & Nutrition Delta de collectieve deelname met een paviljoen organiseren. Eerder werd in 2007 en 2008 al op dergelijke wijze deelgenomen aan de beurs. Een impressie hiervan en meer informatie over de collectieve deelname in 2009 en de deelnemersvoorwaarden kunt u vinden op www.foodvalley.nl

Aanmelden
Stichting Food Valley en de stichting Food & Nutrition Delta nodigen ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie uit te participeren in de Nederlandse collectieve beursdeelname. Men kan zich tot 3 februari aanmelden via de website van de EVD: www.evd.nl.

Meer informatie
Meer informatie over de IFT Food Expo 2009 is te vinden op de website www.am-fe.ift.org.Voor meer informatie over de collectieve inzending kan contact worden opgenomen met de stichting Food Valley, Saskia van Erkelens, bereikbaar op 0317-42 70 95 of via ift@foodvalley.nl.

Deze activiteit wordt uitgevoerd in opdracht van de EVD, agentschap van het Ministerie van Economische Zaken. De EVD financiert deze in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten CPA. Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers is partner van stichting Food Valley.

Â