Gemeente Kapelle

Steunpunt âde Wegwiezerâ gemeente Kapelle

De âWegwiezerâ is een informatie en adviespunt zijn voor inwoners van de gemeente Kapelle en een steunpunt voor vrijwilligers en mantelzorgers.
Jonge mantelzorgers opgelet!!
Je bent tussen de 12 en 18 jaar en zorgt thuis voor je vader, moeder, broer of zusje die gehandicapt is of zorgbehoevend? Op zaterdag 6 juni a.s. organiseren wij met alle Zeeuwse steunpunten mantelzorg op De Grote Piet aan het Veerse Meer (tussen de snackbar en Kanoa) een Fundag voor jonge mantelzorgers!

Het programma van die dag mag er wezen!
Heb je ooit al wel eens capoeëra gedaan, of lijkt het je gaaf om de kunst van het djembé spelen onder de knie te krijgen? Vind je het leuk om te barbecueën , bij goed weer in het Veerse meer te duiken en te kletsen met leeftijdsgenoten uit Zeeland die ook voor iemand thuis zorgen?
Geef je dan snel op! De hele dag inclusief lunch, barbecue, drankjes en workshops kost je maar ⬠10,00 en je mag een vriend of vriendin meenemen. De begin en eindtijd was bij het ter perse gaan van dit blad nog niet bekend. Zodra dit bekend is, geven we het aan je door. Opgeven kan tot 1 juni op telefoonnummer : 06-22271357of mail naar: p.slingenberg@kapelle.nl. Gewoon doen hoor!!
Ouderenadviseurs op pad!
De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar dit is niet altijd eenvoudig. De samenleving bestaat uit een woud van regelgeving rond zorg, dienstverlening en ondersteuning zodat het soms moeilijk is hierin zelfstandig uw weg te vinden. Daarom heeft steunpunt âde Wegwiezerâ weer een groep senioren aangeschreven en de mogelijk geboden tot een (preventief)huisbezoek van een vrijwillig ouderenadviseur. Heeft u geen uitnodiging gehad, maar wilt u ook graag bezoek. Laat het ons weten!
Steunpunt de Wegwiezer
Het adres waar voor en door inwoners van uw eigen gemeente. Waar we naar u luisteren, informatie geven en u (verder) helpen. Gebouw de Basis, Bruëlisstraat 21 in Kapelle; iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur geopend.
Let op: Steunpunt de Wegwiezer is op dinsdag 5 mei gesloten wegens Bevrijdingsdag.