Protestantse Kerk in Nederland


Musical Mozes in juni in Baarn

za 6 juni 2009 - zo 7 juni 2009
Begin juni wordt De Musical Mozes opgevoerd in de Paaskerk in Baarn. Een zeer boeiende musical die wordt gespeeld door ca. 70 gemeenteleden van de Paaskerk en kerken uit o.a. Amersfoort, Eemnes, Soest, Huizen en Hilversum.

Gerard van Midden en Gerard van Amstel schreven de musical in 2005. Inmiddels hebben tientallen gemeenten in Nederland met veel liefde en passie voor zang en spel deze musical uitgevoerd. Misschien ook in uw kerk?

Contrasten
De Musical Mozes gaat over de contrasten tussen wanhoop en hoop, onderdrukking en bevrijding, ongeloof en verwachting. Maar bovenal een verhaal over identiteit. Mozes, de man met twee identiteiten (Egyptenaar én Hebreeër), die het volk naar een beloofd land brengt. Maar daarvoor is het wel nodig dat het volk eerst stage loopt in de woestijn. Om daar met elkaar een verhaal te schrijven. Te ontdekken wie ze zijn en hoe ze, te midden van de volken, kunnen leven in het nieuwe land.

Reserveren
In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009 worden vier uitvoeringen gegeven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Kaarten kosten inclusief één gratis consumptie EUR 10,00 voor volwassenen en EUR 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.demusicalmozes.nl. Nadat we de betaling hebben ontvangen kunnen de gekochte kaarten een half uur voor aanvang van de voorstelling afgehaald worden in de Paaskerk.

Bezoek ook www.demusicalmozes.nl voor kaartverkoop, fotos, musicalsongs en TV reportages van RTV Utrecht en Eemland RTV.