Gemeente Kaag en Braassem

PolderParade in teken Kaag en Braassem
koeien-en-molen.jpg

Zaterdag 6 en zondag 7 juni organiseert Stichting WIJ Presenteert de jaarlijkse slotmanifestatie. Deze staat dit jaar compleet in het teken van Kaag en Braassem.

Twee dagen lang kunnen alle inwoners van de gemeente gratis genieten van een breed cultureel programma.

Het festival start op 6 juni om 20.00 uur, na een openingswoord van wethouder Floris Schoonderwoerd. Op het festivalterrein, aan de oever van de Wijde AA langs de Aderweg/Groenewoudsekade in Roelofarendsveen, zijn op verschillende podia diverse vormen van theater, muziek en cabaret te zien en horen. Een van de artiesten die komt optreden is cabaretier Eric Koller. De afsluiter van de avond is een 10-mans muziekformatie Klavan.

Zondag 7 juni gaat het festival verder met een wandeling langs de Wijde AA. Tussen 11.00 en 12.30 uur kan gestart worden op het festivalterrein en aan de Oudelandsedijk in Woubrugge. De wandelroute is gratis en openbaar, maar niet toegankelijk voor rolstoel, kinderwagen en mensen die slecht ter been zijn.

Â

Langs de route staan verschillende kunstwerken van regionale kunstenaars. Deelnemers krijgen vooraf een picknickrugzakje met het logo van Kaag en Braassem. Hierin kunnen zij tijdens de wandeltocht de streekproducten verzamelen die worden aangeboden. Na de wandeltocht kunnen de wandelaars deze producten tijdens een picknick op het festivalterrein opeten. Om 15.00 uur wordt ter afsluiting de kindervoorstelling âplaza Pattataâ georganiseerd door Nanda Roep.

Voor meer informatie of om u op te geven voor de wandeltocht kunt u contact opnemen met Stichting WIJPresenteert, Postbus 35, 2370 AA Roelofarendsveen of e-mail info@wijpresenteert.nl.