Gasunie


Open Dag Gasunie-installatie Ommen

op 6 juni 2009

Groningen, 22 mei 2009

Op zaterdag 6 juni 2009 organiseert Gasunie van 13.30 tot 16.30 uur een Open Dag op Gasunie-installatie Ommen aan de Vilsterse Allee 11a te Ommen. En ook u kunt daarbij aanwezig zijn.

40 jaar Gasunie Ommen
De aanleiding voor deze dag is het 40-jarig bestaan van onze installatie in Ommen. De opening werd destijds verricht door prins Bernhard. Daarnaast is het 20 jaar geleden dat prins Claus de officiële openingshandeling verrichtte van de stikstofinstallatie op het terrein. Kortom: Gasunie Ommen is dit jaar twee keer jarig. En dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Programma
Na een kopje koffie en/of thee kunt u tijdens de Open Dag op verschillende manieren kennismaken met Gasunie en haar activiteiten en met installatie Ommen in het bijzonder. Bezoek bijvoorbeeld de informatiebus van Gasunie, bekijk de nieuwste Gasunie-film `Bouwen aan een betrouwbaar netwerk', ga op de foto bij een gasturbine en pijpleiding van Gasunie en maak een rondrit over de locatie. Tijdens de Open Dag staan medewerkers van Gasunie voor u klaar om uitleg te geven over de installatie en de werkzaamheden van Gasunie.

Aanmelden via de website
U kunt zich via het aanmeldingsformulier aanmelden. Meldt u zo snel mogelijk aan, uiterlijk voor 31 mei 2009, want vol = vol. Wanneer u uw e-mailadres invult op formulier, sturen wij u zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Spelregels
Voor Gasunie staat veiligheid altijd voorop. Houdt u er daarom rekening mee dat er op locaties van Gasunie specifieke veiligheidsmaatregelen gelden, die ook op u van toepassing kunnen zijn. Zo is het (uiteraard) verboden om te roken en zullen er delen van het terrein niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Wij verzoeken u vooraf deze maatregelen te respecteren. De belangrijkste spelregels:
* Zorgt u er voor dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt.
* Voor bezoekers van de Open Dag geldt een minimumleeftijd van 10 jaar.

* Kom - gezien de verwachte belangstelling - bij voorkeur op de fiets.

Klik hier voor de routebeschrijving.

---