Gemeente Aalburg


Opening VVV Altena Biesbosch op 6 juni 2009

Op 6 juni aanstaande om 10.00 uur opent de VVV Altena Biesbosch haar deuren aan de Kerkstraat 7 te Woudrichem. Een bijzonder moment waar inwoners, bezoekers en gemeenten lang naartoe hebben geleefd.

Tijdens deze officiële opening zullen de portefeuillehouders van de drie gemeenten gezamenlijk een bijzondere handeling verrichten.

Â

Met de start van VVV Altena Biesbosch treedt ook de nieuwe directeur, Robert Holmes, in dienst van de VVV. De heer Holmes is 34 jaar en woonachtig in Wijk en Aalburg. Met zijn ervaring als belangenvertegenwoordiger bij branchevereniging HISWA zal hij in de komende periode in het gebied aan de slag gaan om samenwerking, eenheid en visie op het gebied van toerisme en recreatie te bewerkstelligen.. Samen met de medewerkers in de winkel zal hij op verschillende onderdelen in het gebied gaan inzetten, zoals het verbeteren van de ontsluiting van de informatie via internet, het stimuleren van dagtochten in de regio en de maximale benutting van de marketingkracht van de âBiesboschâ.

Â

Tijdens de opening is er een aantal activiteiten waardoor de inwoners en bezoekers kennis kunnen maken met de producten en diensten van de VVV. Uiteraard kunt u deze dag de VVV vestiging bezoeken en zich laten verrassen door het veelzijdige assortiment. Van de bekende VVV Irischeque, een fietsknooppuntenkaart of een lokaal souvenir tot een bijzonder boek met fotoâs uit de omgeving Altena Biesbosch. U kunt er allemaal voor terecht bij de VVV Altena Biesbosch.

Â

Bij een opening hoort een actie voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er gedurende de maand juni kleurplaten beschikbaar die het kantoor zullen âkleurenâ. De winnaars van de kleurwedstrijd ontvangen een leuke prijs. Daarnaast maakt iedere koper van 2 knooppuntenkaarten uit de serie van Falkplan kans op een fiets ter waarde van ⬠750,00. Te meer een reden om op zaterdag 6 juni of in de maand juni 2009 bij de VVV een kijkje te komen nemen.

Â

Naast de VVV vestiging in Woudrichem starten binnenkort ook de VVV agentschappen in Aalburg en Werkendam. Ook hier kunt u dan voor een deel van dit assortiment terecht.

Â

De VVV vestiging in Woudrichem is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur en iedere zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Â

VVV Altena Biesbosch

Kerkstraat 7

4285 BA Woudrichem

(t) 0183 â 301 202

info@vvv-altenabiesbosch.nl

www.vvv-altenabiesbosch.nl

Â