Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

'Voor mekaar dag' in Feijenoord

Open dag over wonen, zorg en welzijn

De 'voor mekaar dag' is een initiatief van de gemeente Rotterdam en staat geheel in het teken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Een bijzondere samenwerking tussen negen deelgemeenten, waarbij 'er voor mekaar zijn' centraal staat. Het doel van deze dag is om de inwoners te informeren over vormen van ondersteuning op het gebied van wonen, zorg en welzijn binnen de deelgemeente.

Deelgemeente Feijenoord heeft ervoor gekozen om de open dag te houden in het Afrikaanderpark op zaterdag 6 juni. Van 11.00 - 16.00 uur houden we een 'voor mekaar markt' die dagelijks bestuurder Dagmar Oudshoorn en Wethouder Jantine Kriens openen.

Op de markt staan verschillende organisaties die informatie geven over hun producten en activiteiten. De VraagWijzer, te vinden in de Stadswinkel, is ook op de markt aanwezig.

Naast informatievoorziening zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop gezond koken, rolstoelduwen, henna schilderen of nordic walking. Er worden demonstraties gegeven van henna schilderen, fibro massage, fitness en wii-fit voor mensen die minder mobiel zijn. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Kom dus zeker een kijkje nemen.

Meer informatie over de open dag kunt u vinden op www.rotterdam.nl/meedoen

Deelnemende partijen in deelgemeente Feijenoord zijn o.a.: Deelgemeente Feijenoord (VraagWijzer), Stichting Welzijn Feijenoord, CvD Stap, GGD, Huisartsenpraktijk Mozaïek, Laurens Zorggroep, Sportieve Handys, MoveDis, Thuiszorg Rotterdam, Scouting groep de Rangers, Handbalvereniging Atomium '61