Gemeente Geertruidenberg


6 t/m 9 Juni kermis in Raamsdonk

De kermis in Raamsdonk staat weer voor de deur! Dit jaar begint de kermis op zaterdag 6 juni en eindigt op dinsdag 9 juni. Het is een heel leuk en gezellig evenement voor zowel jong als oud. De kermis staat opgesteld aan De Oude Melkhaven.
Kleurwedstrijd
De kermisexploitanten vragen alle kinderen mee te doen aan de kleurwedstrijd. Op 2 juni worden op de basisschool in Raamsdonk kleurplaten uitgereikt aan de kinderen.
Wil je ook een mooie prijs winnen? Lever dan je kleurplaat vóór zondag 7 juni 19.00 uur in. Hiervoor staat een bus bij de draaimolen. Op maandag 8 juni om 19.00 uur zal wethouder Antoon van den Enden de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd verzorgen. Dus zorg dat je meedoet en een mooie kleurplaat inlevert.

Kortingsbonnen
In weekblad De Langstraat staan kortingsbonnen die je kunt uitknippen en inleveren bij de attracties op de kermis in Raamsdonk. De volgende attracties staan dit jaar opgesteld: een snoepkraam, een gebakkraam, een draaimolen, een fotoschiettent, een autoscooter, een boksbal, de rupsbaan, de Lucky Cranes, een ijssalon, een lijntrek/bussenspel en de Miami Trip.