Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Mode bereikt Winkelboulevard Zuid

Mode is één van de trekpleisters op de Groene Hilledijk en Beijerlandselaan. Van avondkleding en bruidsmode tot casual en kinderkleding, van dure herenkleding tot betaalbare dames mode. Welke sfeer u vandaag ook zoekt: alles is mogelijk op de Winkelboulevard Zuid. Op 6 juni showen veel van de modewinkels zich op een van de drie catwalks die op de 1,2 kilometer lange winkelstraat worden gebouwd.

Drie catwalks; ieder met een eigen thema. Zo zijn er catwalks voor avond- en bruidskleding, damesmode en kinder- en herenmode. Ondernemers van de Winkelboulevard tonen tussen 11.00 uur en 16.00 uur hun nieuwe collectie op de catwalks.

Waar de ondernemers hun mooiste kleding op de catwalk tonen wordt ook Vintage geïntroduceerd op de Winkelboulevard Zuid. Op de kop van de Boulevard komt een speciaal vintagedorp, waar verschillende ontwerpers de tweedehandse merkkleding vanaf de rekken verkopen. Vintage is ontstaan in Parijs en daar uitgegroeid tot de meest populaire manier van shoppen. Ook in het centrum van Rotterdam bloeien de vintage boetiekjes op. Reden te meer om ook de Boulevard hiermee te confronteren.

Modellen gezocht!
Uiteraard zijn wij nog steeds op zoek naar dames, heren en kinderen die het leuk vinden om op 6 juni de show te stelen op de catwalk. Ervaring is niet nodig, maar wel een goede uitstraling! Heb jij altijd al op de catwalk willen staan? Neem dan contact op met Josine Quist via (010) 476 16 92.

Het FashionEvent is een initiatief van verschillende ondernemers op de Winkelboulevard en de deelgemeente Feijenoord.