Gemeente Bergen op Zoom


tijdens week 23 en 24

Op pad met het college

De leden van het college van Burgemeester en Wethouders vertegenwoordigen de gemeente bij tal van gelegenheden. Verschillende instellingen en organisaties organiseren bijeenkomsten en activiteiten waarvoor leden van het college zijn uitgenodigd.

Hieronder is een overzicht te lezen waar de burgemeester en de wethouders de komende weken aanwezig zullen zijn. De agenda's van de vergaderingen van de verschillende commissievergaderingen en de maandelijkse raadsvergadering zijn terug te vinden op het raadsinformatiesysteem website

Datum

Tijd

Wie - onderwerp - locatie - toelichting

Za. 6 juni

16.00 - 17.00 uur

Wethouder Maarten van Eekelen is aanwezig bij de officiële opstartbijeenkomst van de Proefmei.

Di. 9 juni en

Wo. 10 juni


-

Gaat het College naar het VNG jaarcongres in Flevoland.

Do. 11 juni


-

Zal het gehele College de wandelende krabben van de wandelavondvierdaagse ontvangen op het bordes van het Oude Stadhuis.

Vr. 12 juni

16.30 uur

De burgemeester en wethouder Linssen nemen deel aan het congres van de ProefMei. Hier zullen 400 deelnemers bij aanwezig zijn.

Vr. 12 juni

19.30 uur

Het gehele College zal aanwezig zijn in het Markiezenhof om deel te nemen aan de Businessavond in het kader van de Proefmei.

Zo. 14 juni

11.00 uur

Wethouder van Eekelen zal aanwezig zijn bij het 30-jarig bestaan van de Parochie H. Antonius van Padua in Lepelstraat.

Zo. 14 juni

11.00 uur + 19.00 uur

Wethouder Veraart zal deelnemen aan de kookdemo van de Proefmei. Later deze dag zal de burgemeester aanwezig zijn bij de prijsuitreiking van de kookwedstrijd en de afsluiting van de Proefmei op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Ma. 15 juni

12.00 - 17.00 uur

Wethouder Siebelink zal aanwezig zijn bij de regionale roadshow: Minder regels meer service. Dit wordt georganiseerd door het VNG en vindt plaats in het Markiezenhof.

Het college op pad


* tijdens week 23 en 24

Werken bij de gemeente