Gemeente Den Haag

Haagse 55 + Dagen, 6 en 7 juni: ´Eigen Kracht´

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni organiseert het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO) in het stadhuis aan het Spui de Haagse 55+ Dagen 2009. In het Atrium is van alles te doen voor 55-plussers en iedereen die dat hoopt te worden. De 55+ Dagen zijn gratis toegankelijk, van 11.00 tot 17.00 uur.

U kunt genieten van informatiestands, leuke workshops, een interessante Doemarkt, gezonde tests en een spetterend podiumprogramma. Op zaterdag lanceren we de nieuwe Haagse maaltijdregeling met een openluchtontbijt om 10.00 uur in aanwezigheid van smaakambassadeur Pierre Wind en wethouder Bert van Alphen. Deze laatste zal daarbij de 55+ Dagen officieel openen.

Bonnie St. Claire treedt zaterdag 6 juni op tijdens de Haagse 55+ Dagen. Eigen Kracht
U kunt dit jaar van alles opsteken over uw 'eigen kracht'. Hoe kunt u als 55+'er uw ervaring en kracht gebruiken? Kom het maar eens bekijken en uitproberen: lekker bewegen, uw kennis opfrissen, uitgaan, kunstbeoefening, contacten leggen of kennismaken met moderne ontwikkelingen. Het leven biedt steeds nieuwe mogelijkheden! Kijk ook in de speciale gratis Eigen Kracht Krant.
Op het podium treden allerlei artiesten op. Kom naar de 55+ Dagen en geniet van volksdans, jazz, een popkoor, deelnemers aan het Ouderen Songfestival en als klap op de vuurpijl Bonnie St. Claire.

Meer informatie
Het volledige programma kunt u bekijken op www.cipo.org. Of bel CIPO op (070) 364 38 18, van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.