Audax winkelteam 2008 AKO Capelle Picassopassage is winkelteam 2008 Vrijdag 5 Juni, 2009 Het verkoopteam van AKO Capelle Picassopassage is uitgeroepen tot Winkelteam van het jaar 2008 en wordt op zaterdag 6 juni a.s. in het zonnetje gezet! Daarom wordt u op deze dag geholpen door het management van AKO en profiteert u van vele kortingen. Mis dit feest dus niet! Op zaterdag 6 juni zal het winkelteam van AKO Capelle Picassopassage opgehaald worden en met een limousine naar Schiphol worden gebracht. Zij gaan genieten van een feestelijk weekendje in Londen. Het management van AKO zal u op zaterdag 6 juni in de winkel helpen. Om aandacht te schenken aan deze bijzondere dag zal de winkel er feestelijk uitzien met spetterende aanbiedingen!

Op zaterdag 6 juni is het feest bij AKO Capelle Picassopassage. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis AD Rotterdam en de eerste 700 klanten een KitKat Senses. Ook worden er voor vroege vogels gratis boekjes weggegeven. Daarnaast zijn er spectaculaire kortingen op diverse tijdschriften, boeken, zoetwaren, papier & schrijfwaren, wenskaarten, etc. AKO B.V. is in Nederland met ruim 100 leeswinkels en circa 800 medewerkers de grootste filiaalorganisatie op het gebied van de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. U vindt de AKO-winkels door héél Nederland op high-traffic locaties zoals het NS station en op de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam Airport, alsmede op toonaangevende A1 locaties in de belangrijkste winkelstraten van Nederland. De internetwinkel www.ako.nl is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en heeft een boekenaanbod van wel 180.000 titels.

Binnen de AKO-formule staat lezen centraal. Naast boeken, tijdschriften, kranten en strips biedt AKO een breed scala aan papier & schrijfwaren, wenskaarten en gemaksartikelen zoals tabak, zoetwaren, frisdrank en loterijen. Naast de winkels onder eigen naam exploiteert AKO sinds 2007 óók de 16 Bruna stationswinkels. AKO B.V. maakt onderdeel uit van het Audax mediaconcern.