Paradiso Amsterdam
Liefde in de Stad opent Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet in VU medisch centrum

Wat: Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet
Van: Liefde in de Stad
Wanneer: Zaterdag 6 juni 2009
Waar: VU medisch centrum, De Boelelaan 1117 (hoofdingang), Amsterdam
Tijd: 14.00-17.00 uur (alleen op afspraak, beperkt plaats)
Toegang: 12,50 euro
Opgeven via info@liefdeindestad.nl
Info: www.liefdeindestad.nl
020-626 45 21

Op zaterdag 6 juni opent Liefde in de Stad éénmalig een Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet in VU medisch centrum in Amsterdam. Iedereen die hevig verliefd is of lijdt aan ernstig liefdesverdriet kan bij de polikliniek terecht voor een consult. De Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet wordt verzorgd door een team van medisch specialisten: onder meer een neuroloog, oogdeskundige, cardioloog en een anesthesioloog.

De Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet onderzoekt de fysieke verschijnselen van liefde en liefdesverdriet: denk aan hartkloppingen, bewustzijnsvernauwing of vlinders in de buik. Wie lijdt aan het syndroom van de liefde kan hier terecht voor de fysieke onderbouwing van zijn geestelijke gesteldheid. Na de diagnose volgt, waar mogelijk, een behandelingsplan.

De Polikliniek voor Liefde en Liefdesverdriet is een project van Liefde in de Stad in samenwerking met VU medisch centrum naar een concept van Thomas Würdinger en Joost Janmaat. Liefde in de Stad is een kunstproject van Paradiso en wil de liefde in de stad bevorderen. Het nodigt daartoe kunstenaars, maar ook schrijvers, wetenschappers en in dit geval medisch specialisten uit om hun inzicht en creativiteit in te zetten ter bevordering van de liefde.

Kijk ook op www.liefdeindestad.nl

Behandelingen zijn alleen op afspraak. Opgeven voor de Polikliniek kan via info@liefdeindestad.nl vóór maandag 1 juni 2009. Let op: er is beperkt plaats.