Landschap Noord-Holland


Persbericht

Heiloo, 26 mei 2009

Sttt....we gaan dieren luisteren in de Grafelijkheidsduinen Kom luisteren naar de slaapgasten van de Harmplas

Overdag is het al heerlijk om even in de vrije natuur van de Grafelijkheidsduinen in Den Helder te zijn, maar in de avond komt daar nog een extra dimensie bij. Door de invallende schemer en de afnemende geluiden om ons heen, kunt u 's avonds veel meer vogels en andere dieren horen dan overdag. Variërend van rugstreeppadden tot misschien wel vleermuizen. Deze excursie is dan ook meer een belevenis dan een wandeling te noemen.

U wordt uitgenodigd door de gids van Landschap Noord-Holland om het mee te komen beleven op zaterdag 6 juni van 20.00 tot 22.00 uur. En natuurlijk lopen we ook even langs de Harmplas in dit mooie duingebied. Daar zwemmen met regelmaat zeer bijzondere vogels zoals de geoorde fuut. Wij bevelen u deze excursie warm aan.

We verzamelen in het kantoor van Landschap Noord-Holland te Huisduinen aan de Zeeweg 12. Hoe laat en welke datum? Aanmelden bij voorkeur en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088 - 0064455. De kosten bedragen ¤ 5,50, Beschermers betalen ¤ 3,50 en kinderen tot 12 jaar ¤ 2,50.

Alle buitenactiviteiten in Noord-Holland staan op www.natuurwegwijzer.nl.



Landschap Noord-Holland