Gemeente Geertruidenberg


6 Juni open dag project Rivierzicht Zuid

Op zaterdag 6 juni wordt bouwlocatie Rivierzicht Zuid in Raamsdonksveer opengesteld voor het publiek. Rivierzicht Zuid maakt onderdeel uit van het project Dongeburgh in de gemeente Geertruidenberg.
Meer informatie over de open dag, die in het kader van de Dag van de Bouw wordt gehouden, is te vinden in de uitnodiging:
* uitnodiging open dag.pdf (zie onderaan)
Bent u ook zo nieuwsgierig dat u wilt weten wat er achter de bouwhekken van project 'Rivierzicht Zuid' plaatsvindt ? Wat we van plan zijn? Welk doel we voor ogen hebben? Dan bent u van harte welkom.
Op zaterdag 6 juni krijgt u de kans om onze bouwlocatie van dichtbij te bewonderen. Van 10:00 tot 16:00 uur is het project opengesteld voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het bijzonder willen de gezamenlijke bouwbedrijven de kopers en direct omwonenden uitnodigen het project te bezichtigen. Op deze open dag zullen de aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld de bouw van dichtbij te bewonderen, tevens zal er personeel van de bouwondernemers aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Waar
De bouwlocatie 'Rivierzicht Zuid' bevindt zich in Raamsdonksveer, Keizerdijk 97, 4941 GD Raamsdonksveer. De toegang tot de bouwplaats bevindt zich aan de Helling. Indien u met de auto komt kunt u deze parkeren op het parkeerterrein van Boelaars Zalencentrum aan de Keizersdijk 48 te Raamsdonksveer.
Veiligheid
Het blijft een bouwplaats, dus trekt u goed en stevig schoeisel aan. Bij de ingang zullen borden staan met hierop de veiligheidsregels, wij vragen u voor uw eigen veiligheid deze in acht te nemen en tevens de aanwijzingen van onze mensen ter plaatse op te volgen. Vragen
Indien u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen heeft kunt u deze insturen aan info@pmoll.nl of info@dongemondtotaalbouw.nl. De kopers van het project kunnen op bijgevoegd vragenformulier eventuele vragen welke ontstaan bij het bouwbezoek invullen en afgeven bij onze medewerkers. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk naar u reageren.
Wij hopen u te begroeten op onze open dag,
Dongemond Totaalbouw bv Bouwbedrijf P.Moll bv