Gemeente Borsele

Opnieuw aan-trekke(r)lijke braderie in âs-Gravenpolder

Zaterdag 6 juni organiseert het Vrijwilligers Comité Braderie van de Dorpsraad âs-Gravenpolder voor de achtste keer de jaarlijkse braderie. Om 10.00 uur opent wethouder Jan Zandee de braderie in de âs-Gravenstraat voor Winkelcentrum âs-Gravenhof. Leonard Kesselaar, secretaris van de dorpsraad en voorzitter van de braderiecomité rijdt samen met de wethouder op een oude oldtimertrekker naar het ringsteekparcours.

Wedstrijd ringrijden

Van 13.00 tot 15.00 uur worden de officiële wedstrijden ringrijden verreden met oldtimertrekkers. Voorafgaand, van 11.00 tot 12.00 uur, wordt er proef gestoken. Vlakbij het parcours staan oldtimertrekkers tentoongesteld en zijn er meerdere kraampjes met miniatuurtrekkertjes.

Â

Gratis pendeldienst

Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen braderiebezoekers aan de Schuitweg in een Oldtimerbus stappen, die hen naar het trekkermuseum in Nisse vervoert.

Gratis buskaartjes en toegangsbewijs voor het trekkermuseum zijn op te halen in de stand van de Rabobank op de kop van de âs-Gravenstraat-Schuitweg.

Â

Activiteiten

Er is nog veel meer te beleven, zoals een demonstratie van een hoefsmid, een kleindierenshow, balllonnenkunstenaar, huifkarritten en een kindervrijmarkt. Daarnaast kunnen bezoekers aan het trekkermuseum een vragenlijst invullen. Cora Slot van De Bevelander sluit de braderie af door de prijswinnaars bekend te maken. Het complete activiteitenoverzicht vindt u op
www.dorpsraads-gravenpolder.nl.

Â

Comité Braderie 2009 Stichting Dorpsraad âs-Gravenpolder