Gemeente Veenendaal


Aanmelden Cultuurprijs Veenendaal 2009

Op 17 september 2009 wordt voor het eerst de Susanne van Els Cultuurprijs uitgereikt in theater De Lampegiet. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Bedenk dan een nieuw evenement of project op het gebied van kunst en cultuur in Veenendaal. Stuur voor 15 augustus 2009 uw idee in.

De prijs

De winnaar van de cultuurprijs ontvangt een bedrag van ⬠2.500,- , te besteden aan het bekroonde idee. Uiteraard krijgt de winnaar ook een tastbaar blijvend aandenken. De Cultuurprijs wordt uitgereikt in theater De Lampegiet tijdens het Groot Cultureel Café Veenendaal. De Cultuurprijs is een initiatief van de Gemeente Veenendaal en wordt uitgevoerd in samenwerking met het KunstPlatform Veenendaal.

Â

De opdracht

Woont u in Veenendaal? Of bent u een organisatie gevestigd in Veenendaal? Dan kunt u meedoen aan de cultuurprijs. Bedenk een nieuw evenement of project op het gebied van kunst en cultuur dat uitgevoerd moet worden in 2010 in Veenendaal. Ook moet het voldoen aan een aantal beoordelingscriteria. Zo moet de inzending originaliteit uitstralen, betrokkenheid van de inwoners stimuleren, veel mensen motiveren, uitnodigen tot actieve deelname van velen, een mogelijk vervolg krijgen of een duurzaam karakter hebben en financieel haalbaar zijn.

Â

Inzenden

Alle inzendingen worden beoordeeld door de jury bestaande uit: Jaap Pilon, wethouder Kunst en Cultuur, Cees van Hal, voorzitter WMO forum en Susanne van Els, Cultuurcoördinator Veenendaal.

Stuur uiterlijk 15 augustus 2009 uw idee naar: KunstPlatform Veenendaal, Tinneweide 137, 3901 KJ Veenendaal of mail naar kunstplatformveenendaal@gmail.com.

Meer informatie

Voor meer informatie, ga naar www.kunstplatformveenendaal.nl