Gemeente Brummen


Bestrating en asfaltonderhoud

(Oorspronkelijke publicatie datum: 06-06-2009)

De gemeente heeft een zorgplicht waar het gaat om wegen. Daar hoort ook de bestrating bij. De komende weken zullen daarom enkele weggedeelten, parkeerstroken en trottoirs worden herstraat. Het bedrijf Liemers Bijenhof uit Duiven voert deze werkzaamheden uit. Daarnaast is het bedrijf Schagen Infra uit Hasselt (Ov.) begonnen met het jaarlijkse asfaltonderhoud.

Tijdens het asfaltonderhoud worden diverse alle asfaltschades op de wegen in het buitengebied én binnen de bebouwde kom aangepakt. Dat kan betekenen dat het asfalt wordt vervangen of hersteld. De Leuvenheimsestraat en de Voorsterweg in Oeken zijn voorbeelden van straten die in het buitengebied onder handen worden genomen. Er wordt alles aan gedaan om de verkeersoverlast zo beperkt mogelijk te houden.

De bovengenoemde werkzaamheden duren tot de bouwvakvakantie, die dit jaar op 27 juli begint. Deze planning is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht u meer informatie over de werkzaamheden willen hebben, neemt u dan contact op met de afdeling Beheer, te bereiken via het centrale telefoonnummer (0575) 568 233.