Dood In een Flits

Het nieuwste boek van Anton Korf

SPANJE, 20090606 -- Een deels fictief verhaal met als rode draad de waargebeurde vlucht van de schrijver met zijn gezin naar het buitenland


Met trots melden wij u dat eind mei de eerste exemplaren van D.I.E.F. (Dood In Een Flits), geschreven door Anton Korf, van de drukpersen rollen.

In dit waargebeurde verhaal beschrijft Anton Korf hoe hij in korte tijd in een complete nachtmerrie belandde. De lezer wordt meegenomen naar een bizarre moordpartij en een zware overlevingstocht van de schrijver met zijn gezin.

Elf jaar lang heeft hij een hele goede vriendschap met een vrouw, die hij in het boek Ruth noemt. Hij ontmoet haar voor het eerst als ze al jaren met veel pijn op bed ligt. Met zijn hulp knapt ze goed op. Samen ondernemen ze hele bijzondere dingen. Maar opeens keert het tij en... plotseling worden hij, zijn vrouw en kinderen bedreigd en moeten zij halsoverkop uit Nederland vluchten. Helaas kan rechercheur Knaaps het gezin niet helpen.

Een bijzonder spannend boek, waarin Anton zich laat kennen als een gevoelsmens die totaal verbijsterd is over de kwade krachten die hem en zijn gezin willen treffen. Want naast de bittere armoede kent het gezin één grote zorg: de gezondheid van de schrijver.

Anton schreef eerder zijn biografie, Paranormaal is het licht, en een ander boek met Bram Kuiper in de hoofdrol, G.E.K., Geen Enkele Kans. Ook daarin heeft hij de nodige persoonlijke dingen verweven. Een bijzondere schrijver en een heel bijzonder genre.

Wij kunnen u het circa 332 pagina's tellende D.I.E.F. (Dood In Een Flits) aanbieden voor de prijs van

¤ 23,95 (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat D.I.E.F. (Dood In Een Flits) van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe. www.freemusketeers.nl




Anton Korf