Dutch Dylan Harry Loco on Peace concert in Londen


een support voor Brian of Westminster

LONDEN (UK), 20090603 -- Op 6 juni vindt in Londen een speciaal peaceconcert plaats aan de voet van de Big Ben. Muzikanten en sprekers supporten Brian of Westminster (Brian Haw) die al sinds 2001, dag en nacht, zijn protest tegen oorlog en geweld ventileert. Brian was in 2007 de meest inspirerende politieke persoonlijkheid in de UK. De hoofdact van het peaceconcert is: "Dutch Dylan" Harry Loco die al sinds 2001 met Brian verbonden is.

Het peaceconcert heeft een "Be-In"achtig op zet, naar de eerste Human-Be-In in Sanfrancisco '67, dit vanwege Harry Loco's ontmoeting met de grondlegger van de Be-In's; Michael Bowen. Michael Bowen overleed 2 maanden geleden. Vandaar dat er ook een memorial gepland staat.
Het memorial is ook voor Michael Bowen's vriend Allen Cohen, samen organiseerden zij de Be-In in '67 en Frazier Clark die later in Londen Be-In's organiseerde. Frazier Clark overleed ook begin dit jaar, Allan Cohen een paar jaar eerder.

Behalve diverse sprekers zijn er optredens van Adam Gafsen en Mark Aaron James (UK) en Ash Koosha (Iran) en Harry Loco (NL)
Dit peaceconcert wil mensen weer de weg wijzen naar eenheid ,een vredig samen zijn van mensen van verschillende kom af.

"het maakt niet uit waar je vandaan komt je bent MENS !"
De meeting sart om 13.00 uur op het Parliament square aan de voet van de Big Ben





Ingezonden persbericht