Spinning Marathon Oud Beijerland haalt 18.000 euro op


Cheque overhandigd aan Lee Towers; opbrengst naar Doe Een Wens Stichting

OUD-BEIJERLAND, 20090608 -- Afgelopen zaterdag werd er door het Health Center Fitness World in Oud Beijerland voor de negende maal een spinning marathon georganiseerd voor de Doe Een Wens Stichting. Meer dan 80 spinfietsen waren ter beschikking gesteld aan particulieren en bedrijven. Lee Towers beloonde de spinners met het zingen van het toepasselijke "You never walk alone'. Het uiteindelijke bedrag van 18.000 euro werd symbolisch overhandigd aan Lee Towers.

Bedrag loopt op
Gedurende de dag liep het opgehaalde bedrag steeds verder op. Om 14.00 stond de teller op 13.795 euro. Dit werd aangevuld door de organisator zelf tot 14.000 euro. Dat goede voorbeeld werd gevolgd door Nemesys, Verhage en Van der Laan, Centrum Arbeid en Gezondheid en Watersportvereniging Kats. Zelfs burgemeester Tiggelaar, die het laatste uur mee spinde, liet zich niet onbetuigd. Als laatste was het Maritime Shipcleaning uit Rotterdam die een bijdrage leverde zodat het uiteindelijke bedrag op 18.000 euro uit kwam.

Lee Towers
De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dat besefte Lee Towers zich ook en hij stak de spinners meerdere malen een hart onder de riem. Net na de finish zong Lee Towers het toepasselijke "You Never Walk alone". Lee Towers nam de cheque a 18.000 euro namens Doe Een Wens in ontvangst.

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 2500 wensen vervuld.





Doe Een Wens Stichting