The Opposites bij Party in the Park


Openingsfeest Juni Kunstmaand - de Baarsjes Amsterdam

AMSTERDAM, 20090519 -- Zaterdag 6 juni gaat de Juni Kunstmaand in de Baarsjes Amsterdam officieel van start met het gratis festival Party in the Park. Het Rembrandtpark wordt ingericht in een paradeachtige sfeer met een craftymarkt, diverse tentjes met multi-culti food en een hoofdpodium. Tijdens dit evenement kan iedereen genieten van straattheater, muziek, lekkere drankjes en hapjes en leuke activiteiten. 's Avonds sluit het festival af met live optredens van o.a. The Opposites, Tribute to Bob Marley, Ehsan Naseri en Brassband Harvey Lewis.

Vanaf 14.00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats in samenwerking met culturele organisaties uit De Baarsjes. De middag is speciaal voor ouders met kinderen, maar ook voor de inwoners van De Baarsjes die het gezellig vinden om mee te doen of te genieten van straattheater kunst, dans en acrobatiek. Kinderen kunnen taartjes maken, op het springkussen en de hele dag worden gratis workshops aangeboden in een indiaanse tipi, zoals boogschieten, koeken bakken, knutselen, Indianendans, muziek maken en luisteren naar indianenverhalen.

Sportbuurtwerk organiseert `s middags een Panna Knock Out toernooi. Verder is er een Craftymarkt met allerlei kraampjes waar ontwerpers, kunstenaars en andere creatieven hun zelfgemaakte producten laten zien en verkopen.

's Avonds wordt het festival afgesloten met optredens van: Tribute to Bob Marley, The Opposites. Brassband Harvey Lewis en ex-idol Ehsan Naseri. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.partyinthepark.nl

Programma

Van 14.00-19.00 uur:
- Craftymarkt
- Straattheater door Companie with balls en Paulo en Myka
- Breakdance demonstratie
- Panna knock out toernooi
- Capoeira demonstratie
- Taartjes maken met de Taartmeisjes
- Kinderworkshops ` leven als een Indiaan'
- Acrobatiek door Olympia Circus
- Funkomatic streetdance demo
- Schilderen met kunstenaars
- Springkussen, zweefmolen voor de kinderen
- Interactief computerspel over schoon drinkwater
- Stop de Derde Wereld Kwis

Van 18.30 tot 22.00 uur:
- Craftymarkt
- Brassband Harvey Lewis
- A Tribute to Bob Marley
- Ehsan Naseri
- The Opposites