Open dag bij regionale muziekschool "de wissel"


BODEGRAVEN, 20090526 -- Op zaterdag 6 juni houdt Regionale Muziekschool Bodegraven "De Wissel" haar jaarlijkse Open Dag. De school viert hiermee op feestelijke wijze haar 1-jarig bestaan. De Open Dag duurt van 10.00 tot 13.00 uur. De muziekschool is voor iedereen geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Tijdens haar korte bestaan is muziekschool "De Wissel" flink gegroeid: vorig jaar zijn gitaar, peutermuziek en muziek op schoot aan het lesaanbod toegevoegd, komend cursusjaar vindt er een uitbreiding plaats met cello, accordeon en keyboard.
De Open Dag biedt de mogelijkheid om zelf instrumenten uit te proberen of om informatie in te winnen over muzieklessen en tarieven. Er worden demonstratielessen gegeven en u kunt optredens van leerlingen en het projectorkest bijwonen. Speciaal voor de kinderen is er een muzikale speurtocht. Met uw vragen kunt u bij de docenten van de school terecht.

Muziekschool "De Wissel" vindt u aan de Stationsweg 17a (gebouw "De Regenboog"). Voor meer informatie: www.muziekschoolbodegraven.nl.





de wissel regionale muziekschool bodegraven