Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam



---

Openingsevenement Juni Kunstmaand `09: Party in the Park!

6 maart 2009
Het Dagelijks Bestuur van De Baarsjes heeft de organisatie van het grote openingsevenement van Juni Kunstmaand 2009 gegund aan `Party in the Park' van Kraakman Evenementen.

Veelzijdig programma

`Party in the Park' heeft een veelzijdig programma met workshops, DJ's, streetdance, hip hop, schilderen, goochelen en muziek. En er komt een optreden van een van Nederlands' bekendste hiphopformaties, alles aan elkaar gepraat door MC uit een zo mogelijk nóg bekendere groep. De namen blijven nog even onder de pet. Het evenement met Paradeachtige sfeer heeft een breed programma: de middag is meer gericht op ouders en kinderen, de avond op jongeren. Foto van Rembrandtpark

Groot evenement

Jaarlijks gaat Juni Kunstmaand met een groot publiekstrekkend evenement van start. Dit jaar vindt het openingsevenement Party in the Park plaats op zaterdag 6 juni in het Rembrandtpark. Het stadsdeel heeft
EUR 40.000 ter beschikking gesteld voor het organiseren van het evenement.

Jaarlijks festival

Juni Kunstmaand wordt sinds 2002 ieder jaar georganiseerd in De Baarsjes. Een staalkaart van alles wat er in De Baarsjes te beleven is, georganiseerd door creatieven uit De Baarsjes, of creatieven met een band met het stadsdeel (bijvoorbeeld een atelier in de buurt). Het festival groeit: jaarlijks zijn er meer deelnemers en is de variëteit aan evenementen groter.

Aanvragen financiële ondersteuning

Voor kleine evenementen tijdens Juni Kunstmaand heeft stadsdeel De Baarsjes een budget van EUR35.000 ter beschikking gesteld. De sluitingstermijn voor het aanvragen van de financiële ondersteuning is donderdag 12 maart 2009.

Kijk voor meer informatie op www.junikunstmaand.nl.


---