Ingezonden persbericht


Geachte dames en heren van de pers,

Zoals u weet, zal op 6 en 7 juni 2009 op het Stadsplein in Amstelveen het Amstelveen Japan Festival plaatsvinden. Dit festival wordt georganiseerd door de Stichting AMIE die de afgelopen jaren een traditie heeft opgebouwd met het organiseren van soortgelijke festivals in het stadshart van Amstelveen.

Het programma voor dit festival ziet er voortreffelijk uit met vele culturele activiteiten, met onder andere optredens van de populaire illusionist Hayashi (The Mask), de spectaculaire Taiko drums, een clinic van judokampioen Dennis van der Geest en adembenemende Samurai demonstraties. Het hoogtepunt is het bezoek van twintig sumo worstelaars uit Japan, die - voor het eerst in Nederland - op het Stadsplein acte de présence zullen geven.

Het gemeentebestuur van Amstelveen is dankbaar voor dit soort initiatieven en wil graag dit festival een feestelijke start geven. U bent daarom uitgenodigd om op maandag 25 mei aanstaande om 17.00 uur in het raadhuis van Amstelveen samen met allen die bij dit evenement zijn betrokken het glas te heffen op een geslaagd festival. Onder het genot van een hapje en drankje zal de Stichting AMIE het gehele programma toelichten. Naar verwachting zal de bijeenkomst rond 19.00 uur afgelopen zijn.

Gaarne hoop ik dat u bereid bent om deze uitnodiging te aanvaarden. U kunt zich per e-mail aanmelden bij m.lammineur@amstelveen.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Stichting AMIE,
Linda Annink
Communicatie Amstelveen Japan Festival
06 22106924