Ingezonden persbericht


Mw. Roëll opent zaterdag Reestdalfair

De eerste Reestdalfair zal zaterdagochtend 6 juni om 11.30 officieel geopend worden door mw. Roëll, eigenaresse van de fairlocatie, Landgoed Dickninge. Hierbij zal zij - geassisteerd door de Ridders van de IJssel. - het startsein geven voor een weekend boordevol activiteit op Landgoed Dickninge.

De fair is aanstaande zaterdag en zondag (6 en 7 juni) van 11.00 uur tot 18.00 uur geopend. De entree bedraagt E 5,00. Dit is inclusief parkeren, de toegang van het parkeerterrein is aan de Schiphorsterweg. Kinderen hebben gratis toegang.

Woensdag is de Soroptimistclub Meppel e.o. begonnen met de opbouw van de Reestdalfair In de luxe pagodetenten zullen tal van standhouders hun producten presenteren. Er zijn woonartikelen als lounge-kussens, groendecoratie, buitenmeubels, designartikelen, verlichting en brocante. Kleding in de vorm van exclusieve damesmode, kinderkleding en outdoormode, maar ook luxe stoffen, sieraden en brillen. Daarnaast zijn er oldtimers, rallyauto's, whiskeymasterclasses en sigarenproeverijen.

Muziekterras
Beide dagen is er livemuziek. De Ierse band 'Portach' is er zaterdag. Zondag geeft de jazzband 'Jorn and the Horn' acte de presence. Het podium wordt zaterdagmiddag tevens het domein van Delia Bremer en Ria Westerhuis die hier hun erotische gedichten in het Drents gaan voordragen met begeleiding van gitarist Rob Zandgrond. Er wordt een groot terras opgezet, waar allerlei hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.

Kinderen kunnen zich prima vermaken op de Reestdalfair. Zij kunnen een harnas passen bij de ridders, een kasteel in elkaar knutselen en zich laten schminken. Daarnaast is de ijsboerderij van de partij en ontbreekt de snoepkraam niet.

Het thema van de Reestdalfair is Beleef 't beste buiten! Voor meer informatie: zie www.reestdalfair.nl.

Opbrengst goede doel
De Reestdalfair is een initiatief van de Soroptimistclub Meppel e.o. (www.soroptimistclubmeppel.nl). De opbrengst van de fair komt ten goede aan de stichting Vrouwen voor Vrouwen. De Stichting Vrouwen voor Vrouwen richt zich op medische hulpverlening aan de Nepalese vrouw. Dit vrijwilligersproject is ontstaan op initiatief van vrouwelijke huisartsen die zich het lot van de gezondheid van vrouwen in Nepal aantrokken



Ingezonden persbericht