Ingezonden persbericht


Persbericht, 4 juni 2009

EERSTE WARMING UP CONCERT 'IN KOOR'
ZATERDAG 6 JUNI 2009
Locatie: Pelgrimvaderskerk, Aelbrechtskolk 20, Rotterdam Tijd: 20:00 - 21:30 uur
Toegang: gratis

Kosmopolis Rotterdam presenteert het programma IN KOOR: Een serie van interreligieuze concerten en ontmoetingen verspreid over Rotterdam.

IN KOOR concerten zijn ontwikkeld met een tiental muzikaal leiders afkomstig uit tal van religieuze muziekstromingen. Het eerste warming-up concert wordt geleid door tablaspeler en docent Heiko Dijker samen met het Turks klassiek koor olv Mehmet Polat en anasheed koor Al Wahda olv Mourad Zyad en Bennaser Zkik.

Zij spelen eigen werk en zingen en spelen elkaars repertoire. Een unieke cross-over in religie en muziek die aansluit bij de gedachte dat voor een mens die oprecht in het leven staat, alle wegen naar god leiden, ook in muziek. Uit de vijf warming-up concerten ontstaat één groot slotconcert in de Laurenskerk op zaterdag 27 juni aanvang: 20.00 uur.

Van elk van de vijf concerten ontvangt uw redactie een persbericht. Onze concerten zijn ook te volgen via: www.kosmopolisrotterdam.nl.

Kosmopolis Rotterdam is een jonge culturele organisatie die mensen nieuwsgierig wil maken naar elkaars verhaal, geschiedenis en cultuur. Zij zet de kracht van kunst en cultuur in om mensen met elkaar te verbinden en nieuwe cultuuruitingen te ontwikkelen.