Ingezonden persbericht


WK Amsterdam 2009, volop vermaak voor het hele gezin!

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is het zo ver op Sportpark Middenmeer, het WK Amsterdam 2009! Hét multiculturele voetbalfestival dat de wereld bij elkaar brengt. Naast een hoge dosis sportiviteit is op het WK Amsterdam nog veel meer te beleven.

Zo divers als het publiek is, is ook de muzikale programmering van het WK Amsterdam 2009! Op de zaterdag kun je genieten van talentvolle singer/songwriters van Jongerenproductiehuis Fusion, dubstep artiesten Riddim & Culture, beste dj in Maghreb style DJ Saïf, Braziliaanse band Pinga en gospelkoor Soul Sound Formations. Zondags wordt gestart met een demo van Arcogymgroep Kwiek, daarna duo Irielady & MvandenB achter de draaitafels, gevolgd door Hiphopcafé 4 Elementz met spectaculaire acts uit de hiphop cultuur. Aansluitend salsamuzikanten La Misma Gente en een knallend eind met Eternity Percussion!

In de kidshoek kunnen de jongste bezoekers zich op verschillende manieren vermaken, zoals in de ballenbak, op het springkussen of door creatief bezig te zijn. Dit jaar komt ook voor het eerst een ware circustent, waar kinderen echte circustrucjes kunnen leren. Je kunt ook meedoen aan de kleurplatenwedstrijd waar leuke prijzen gewonnen kunnen worden, zoals kaartjes voor Tun Fun, Pathé en Nemo! Kijk voor meer informatie over de prijzen, het muzikale programma en voor nog veel meer spektakel op het festivalterrein op www.wkamsterdam.nl.