Ingezonden persbericht


Vrijdag, 05 juni 2009

Morgen is het zover!

Start negende editie van het WK Amsterdam

Aankomende zaterdag is de dag waar velen al heel lang naar uitkijken: Het WK Amsterdam 2009 gaat van start! Hét multiculturele voetbalfestival dat de wereld bij elkaar brengt door de combinatie dans/muziek, eten en drinken en een hoge dosis sportiviteit. De missie van het WK Amsterdam is duidelijk en spreekt de waarheid: "Kleurrijk Nederland bij elkaar brengen vanuit gemeenschappelijke passies". 42 landenteams samengesteld uit Nederlanders van buitenlandse afkomst strijden op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009 op Sportpark Middenmeer. Tijdens het WK Amsterdam wordt dit jaar gestreden om twee kampioenschappen. Het wereldkampioenschap voor mannen en vrouwen.

De opbouw van het WK Amsterdam is in volle gang. Al een aantal dagen zijn ze bezig om de gehele aankleding van het WK Amsterdam tot in de puntjes uit te voeren. Het evenemententerrein ligt er helemaal klaar voor. Het WK Amsterdam 2009 kan beginnen!

Iedereen is van harte uitgenodigd om dit weekend een bezoek te brengen aan het WK Amsterdam. Het adres is Sportpark Middenmeer in Stadsdeel Oost / Watergraafsmeer, radioweg 65 1098 NG in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.wkamsterdam.nl.