Oud-Beijerland fietst zich weer in het zweet voor het goede doel


Cycle Challenge al voor de achtste maal, nu groter dan ooit

OUD-BEIJERLAND, 20090527 -- Op zaterdag 6 juni 2009 vindt vanaf 11.00 uur in Oud-Beijerland de achtste Cycle Challenge plaats. Tijdens deze spinningmarathon wordt er zoveel mogelijk geld bij elkaar gefietst voor Doe Een Wens Stichting, die de liefste wens van zieke kinderen vervult. Het evenement vindt plaats in het centrum van Oud-Beijerland als onderdeel van de straatsportdag t.b.v. Oud-Beijerland 450 jaar. Naast het politie bureau achter BAS van der Heijden worden minimaal honderd spinning fietsen opgesteld.

Succesvol
Ook vorig jaar werd er voor Doe Een Wens gefietst, toen werd nog 20.000 euro opgehaald. Vanwege de festiviteiten rond het 450 jarig bestaan van Oud-Beijerland verwacht de organisatie een nog hogere opbrengst.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven bij de receptie van Health Club Fitnessworld (Rembrandstraat 3) voor € 10,-. Deelnemers moeten zich vervolgens laten sponsoren door familieleden, vrienden, buren etc. Er wordt gefietst in vier blokken van 45 minuten.

Executive spinningfietsen
Er zijn 25 executive spinningfietsen voor bedrijven gereserveerd. Deze fietsen vertegenwoordigen een sponsorbedrag van € 499,- per fiets. Bedrijven hebben hiermee de gelegenheid om mee te participeren in dit fantastische doel en tegelijk de werknemers een sportieve uitdaging te geven.

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 3000 wensen vervuld. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl





Doe Een Wens Stichting