Gemeente Dongen

Het Festival of Friends steekt de vlaggen uit

Publicatiedatum: 28-4-2009

Het Festival of Friends, dat op zondag 7 juni 2009 door wijkraad De Biezen wordt georganiseerd, begint vorm te krijgen. Na maandenlange voorbereiding, oriëntatie en coördinatie van de financiële haalbaarheid en planning, staat de manifestatie in de steigers en heeft de programmering een verrassende invulling gekregen.

Naast de enthousiaste reacties uit de buurt en de financiële steun van:

* Wooncorporatie Vieya

* Epsilon creatie en communicatie

* TAMI International

* Gemeente Dongen

* ABN/Amro Bank

* Eigenwijze buurten

* GfK Panel Service

* S & K Meubelen

* Accountantskantoor Janssen

* Latenzo Dongen

* Stichting Richting

* Haribo

* Sneldrukkerij A. Timmermans

* Maccursus

geeft partycentrum Aurora extra kleur aan het festival. Door de horeca- en geluidsfaciliteiten voor haar rekening te nemen vormt Aurora met de festivaltent het muzikale middelpunt van het Festival of Friends.

Met verrassende muziek, dans- en gastoptredens die tot de verbeelding spreken en marktkramen die een kleurrijk pluimage etaleren, staat de festivalmarkt garant voor een inspirerende happening. Samen met een plantenruilactie, ontwerp en tuinadviezen, informatiestands, catering en de kinderstraatspeeldag is het festival een palet aan couleur locale van wijk De Biezen.

Zonder onderscheid tussen goede buur of verre vriend, hoopt het Festival of Friends iedere klank of kleur te overbruggen en wil graag een welkome bijdrage leveren aan het woonplezier en wederzijds begrip van en voor alle bewoners van wijk De Biezen en daarbuiten.

Deelnemen?
Hebben wij u ook geïnspireerd en wilt u financieel bijdragen of persoonlijk deelnemen aan het Festival of Friends door een kraampje te huren om bijvoorbeeld rommelmarkt spullen te verkopen of andere goederen of activiteiten aan te bieden kunt u zich aanmelden. Neem contact op met Marleen de Vries (0162) 31 19 39 of kijk op de website van wijkraad De Biezen: www.wijkraaddebiezen.nl voor meer informatie.

Festival of Friends
Colours of Inspiration.