Gemeente 's-Hertogenbosch

29-04-2009
Dag van het Park 2009

Wanneer: zondag 7 juni
Waar: Burgemeester Van Zwietenpark

Deze vijfde editie wordt georganiseerd door de gemeente. De parkdag vindt plaats op zondag 7 juni 2009 in het Burgemeester Van Zwietenpark. Dit park ligt in de wijk Maaspoort. Op deze dag treden er diverse harmonieën op, presenteren verenigingen zich door middel van een kraam, zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en er komt zelfs een jongerenpodium!

Graag houden wij u op de hoogte van de dingen die staan te gebeuren op deze feestelijke dag. Nu u inmiddels alles weet over de harmonieën, kramen en activiteiten is het tijd om het jongerengedeelte aan bod te laten komen.

Voor het eerst een jongerenpodium waar de volgende bands optreden:

Angel in a Box
Angel in A box is een energieke band die zoveel mogelijk lol in hun muziek probeert te plaatsen, wat ieder optreden waar maakt.

Davenport
Met een samenstelling van muzikanten uit verschillende steden brengt deze pop/rock band met zangeres een ware, verfrissende sound.

Jellyfish Invasion
Een beginnende rockband die inmiddels met hun covers de Maaspoort heeft veroverd en met hun eigen nummers binnenkort de rest van Nederland gaat veroveren.

The Light Brigade
Met zijn diepe, donkere, hitgevoelige nummers heeft deze singer/songwriter al menig hartjes laten smelten. Raakt hij u ook?

LEFT
Deze band kan niet anders dan rocken! Ze zetten ieder publiek op z'n kop en zorgen voor een vermakelijk, heftig optreden.

Alsof het niets is, komt er een skateramp van wel vijftien meter. Op de blijvende betonramp wordt natuurlijk ook geskatet door kids, maar voor de jongeren is er deze geweldige skateramp.

Bij deze skatebaan is het mogelijk om gratis skates te huren in diverse maten. Daarbij is er professionele hulp aanwezig die je leert rollen over de baan, maar ook om je op te vangen als je valt.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie contact opnemen met mw. R. van der Hoff van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Renée is iedere werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur, tel. (073) 615 57 57, e-mail r.vanderhoff@s-hertogenbosch.nl.

Wij zien jou en je vrienden/vriendinnen op 7 juni!