Gemeente Beek


Zondag 7 juni: Ronde van Limburg in Beek

De Ronde van Limburg keert terug in Beek. De 60e editie op zondag 7 juni 2009 zal na een grote lus door Zuid-Limburg een aantal lokale rondes rijden door de gemeenten Meerssen, Stein en Beek om tot slot om circa 17.00 uur te finishen op de Adsteeg.

De wielrenners zullen van de volgende straten gebruik maken:

tussen 12.00 en 12.30 uur:

* Stationsstraat, Rijksweg, Raadhuisstraat, Adsteeg

tussen 14.30 en 17.15 uur:

* Adsteeg, Eerdshaag, Kelmonderstraat, Kapelstraat, Daalstraat, Geverikerstraat (tussen Bergerie en Kast. Genbroekstraat), Kast. Genbroekstraat, Kinkestraat, Maastrichterlaan, Hoogkuil, Siekendaalstraat, Proosdijstraat en Raadhuisstraat.

Het college heeft besloten gehoor te geven aan de oproep van de hulpverleningsdiensten en de organisatie om maatregelen te nemen teneinde de veiligheid van de wielrenners zoveel mogelijk te waarborgen.

Daarom zal (voor zover nog niet van toepassing) op zondag 7 juni 2009 tussen 12.00 en 17.30 uur een tweezijdig parkeerverbod worden ingesteld voor de volgende straten:


* Adsteeg, Eerdshaag, Kelmonderstraat, Kapelstraat, Daalstraat, Geverikerstraat (tussen Bergerie en Kast. Genbroekstraat), Kast. Genbroekstraat, Kinkestraat, Siekendaalstraat, Proosdijstraat, Raadhuisstraat en Brugstraat.