Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (24-09)

05 juni 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders in de periode van 07 tot en met 14 juni 2009

Wethouder `t Hart zet kappers in `t zonnetje
Wethouder Gert-Jan `t Hart zet zondag 07 juni rond 15.30 uur vier kappers in `t zonnetje die meewerken aan een kappersdag op het Uitplein. De kappers uit Spijkenisse verzorgen tussen 12.30 en 16.30 uur samen met Mari van de Ven een make-over voor meer dan 60 personen.

De gemeente Spijkenisse is een trotse gemeente en wil haar inwoners graag enthousiasmeren over de verscheidenheid aan voorzieningen en al het moois wat deze stad te bieden heeft. De kapper is en blijft een van de beste verspreiders van nieuwtjes en wetenswaardigheden. Vandaar deze kappersdag. Alle kappers in Spijkenisse krijgen binnenkort een map met leuke uitgaanstips in Spijkenisse. Deze is bedoeld voor alle bezoekers van de kappers.

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert donderdag 11 juni om 10.30 uur echtpaar Dekker-de Vroe met hun 60-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Dekker zijn op 09 juni 1949 in Poortugaal getrouwd. Ze hebben 2 kinderen, 2 kleinkinderen en een achterkleinkind.

Burgemeester heet wandelaars welkom
Burgemeester Salet verwelkomt donderdag 11 juni omstreeks 19.00 uur de deelnemers van de avondvierdaagse aan de Raadhuislaan voor het stadhuis. Wandelaars die voor de 25e keer meedoen krijgen een medaille opgespeld door de burgemeester.

Interne links


* Mari van de Ven en kappers geven Spijkenissers makeover