Ingezonden persbericht

Ontdekkingstocht met gids door de Haarlemse binnenstad

Wandel deze zondag mee met de stadsgidsen van VVV Haarlem. Vanaf 7 juni staan zij iedere 1e zondag van de maand klaar om u hun stad te laten zien. Graag vertellen zij over de monumenten in de binnenstad en de anekdotes achter de gebouwen en hun bewoners. Luister onderweg naar een aantal van de bijzondere verhalen die de stad u te vertellen heeft.

Vanaf de eerste zondag in juni start de VVV weer met een succesvolle serie stadswandelingen. Inwoners van Haarlem, toeristen en andere geïnteresseerden kunnen tijdens het seizoen op de koopzondag voor ¤ 3,00 per persoon aansluiten bij een gids die hen de mooiste plekjes van Haarlem laat zien.

Vanaf het VVV-kantoor aan het Verwulft 11 (naast V&D) vertrekken om 14.00 uur één of meerdere stadsgidsen voor een 1 : uur durende wandeling door de monumentale Haarlemse binnenstad. Verwonder u over de bijzondere plekjes die Haarlem rijk is. Meldt u op de dag zelf vóór 13.45 uur aan bij de VVV.

Wie liever met zijn eigen gezelschap wandelt, kan contact opnemen met City Marketing Haarlem, afdeling groepsreserveringen 023-5712262 of reserveringen@haarlemmarketing.nl. Kies zelf een tijd en datum en reserveer uw eigen stadsgids voor ¤ 74,50 (maximaal 25 persoonen).