Gemeente 's-Hertogenbosch

26-02-2009
Dag van het Park 2009

De gemeente organiseert op zondag 7 juni 2009 de vijfde editie van de "Dag van het Park" in het Burgemeester van Zwietenpark. Dit park ligt in de stadswijk Maaspoort. De "Dag van het Park" is een feestelijke gebeurtenis die is ontstaan door een samenwerking met verenigingen en organisaties in de sfeer van cultuur, sport en spel, theater, milieu en natuurbeleving. De "Dag van het Park" is een terugkerend succes met ieder jaar erg veel belangstelling en positieve reacties van bezoekers en deelnemers.

Dit evenement is dé gelegenheid om uw vereniging of organisatie voor een groot publiek te presenteren. Het is vooral leuk als u zich kunt presenteren of iets van uw activiteiten kunt laten zien aan de bezoekers van het Burgemeester van Zwietenpark. Hiervoor kunt u gratis een kraampje reserveren, dat u naar eigen inzichten kunt inrichten als een informatiekraam. Ook is er volop gelegenheid om uw kunsten te vertonen. Om deze vijfde "Dag van het Park" van burgers voor burgers tot een groot succes te maken, zijn enthousiaste deelnemers, verenigingen en organisaties nodig.

Vragen
Veel deelnemers hebben al aangegeven weer mee te doen. Schrijf u ook in om deze speciale parkdag samen tot een succes te maken. Als u mee wilt doen, geef dan aan welke activiteit(en) u in gedachten heeft voor deze parkdag. Daarnaast zouden wij graag willen weten wie de contactpersoon is en op welk adres, telefoonnummer en e-mailadres deze te bereiken is. Laat even weten of u stroom of andere faciliteiten nodig hebt. Op deze site onder "Stad en Wijken" vindt u het inschrijfformulier. Deze kunt u per e-mail retourneren naar onderstaand e-mailadres of per post naar: Gemeente 's-Hertogenbosch, Afdeling SB/BOR, t.a.v. Renée van der Hoff, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie contact opnemen met mw. R. van der Hoff van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Zij is iedere werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer (073) 615 57 57. U kunt ook mailen naar r.vanderhoff@s-hertogenbosch.nl.

Wij hopen u op zondag 7 juni te treffen!