Ingezonden persbericht


Natuurvoedingswinkels kiezen hun regionale helden 2009

Op 6 en 7 juni organiseert Biologica het jaarlijkse Lekker naar de Boer weekend. Honderden biologische telers zetten hun hekken open en laten zien hoe gezond, duurzaam, diervriendelijk en multifunctioneel zij werken en ook nog de lekkerste producten van het land halen.

Voor iedereen die graag biologische kwaliteitsproducten met een gezicht koopt, de ideale gelegenheid om zelf te zien hoe het er op de biologische bedrijven aan toe gaat.

De natuurvoedingswinkels, verenigd onder Stichting Promotiebureau Biologische Speciaalzaak, hebben dit jaar per provincie een biologische boer tot regionale held 2009 uitgeroepen. Want de biologische telers zijn het hele jaar de helden van de natuurvoedingswinkels. Met meer dan 3.000 biologische producten, waarvan een groot deel verse agf, zuivel, kaas, eieren, brood, vlees en honderden specialiteiten afkomstig zijn uit de Hollandse regio's.

"Lekker naar de boer!" is het enige echte puur biologisch evenement van Nederland en draait om proeven: van de vele lekker producten vers van het land én van de landelijke sfeer, de weidse natuur en de geuren van de boerderij. Kijk voor meer informatie op www.allesovernatuurvoeding.nl



Ingezonden persbericht