Politie Brabant-Noord

Kom bij de politie

Horeca zaterdag/zondag

Regio, 07-06-2009

's-Hertogenbosch - Een 34-jarige man uit Sint-Michielsgestel werd zondagmorgen rond 01.30 uur door agenten betrapt op wildplassen aan de Schapenmarkt. Hiervoor kreeg hij een bekeuring. De man had geen ID-bewijs op zak en besloot een valse naam op te geven. De agenten ontdekten dit en hielden de man vervolgens aan. Na verhoor is hij heengezonden met twee bekeuringen: voor wildplassen en voor het opgeven van een valse naam.

Loosbroek - De politie heeft zondagmorgen rond 03.30 uur een 19-jarige man uit Nijmegen aangehouden in de Dorpsstraat voor mishandeling. Portiers van een horecagelegenheid zagen een vechtpartij tussen een aantal jongeren op straat voor de ingang. Ze haalden de vechtersbazen uit elkaar. De verdachte liep vervolgens naar een 22-jarige man uit Berghem en sloeg hem vol in het gezicht. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht met een flinke hoofdwond. De verdachte is aangehouden door de portiers en daarna overgedragen aan de politie.

Schijndel - De politie heeft zondagmorgen rond 03.30 uur twee 22-jarige mannen uit Schijndel aangehouden in de Hoofdstraat. Agenten zagen een vechtpartij op straat. Twee 18-jarige mannen uit Schijndel hadden ruzie gekregen met de 22-jarige mannen na een opmerking van een van de verdachten. Vervolgens ontstond er een vechtpartij en werden de 18-jarigen geslagen. De verdachten werden aangehouden en zijn na verhoor heengezonden.

Uden - Twee Udenaren (17 en 20 jaar) werden zondagmorgen rond 03.30 uur aangehouden door de politie in de Kerkstraat. Agenten zagen de Udenaren gooien met fietsen op de Markt. Toen het duo de politie zag gingen ze ervandoor op de fiets. In de Kerkstraat werden ze vervolgens aangehouden voor baldadigheid.