Politie Brabant-Noord

Kom bij de politie

Horeca vrijdag/zaterdag

regio, 07-06-2009

Drunen - Een 25-jarige man uit Drunen is zaterdagmorgen rond 01.30 uur aangehouden in de Grotestraat. De man zou even daarvoor een portier van een horecagelegenheid aan de Grotestraat met de dood bedreigd hebben. De politie hield de verdachte even later aan en nam hem mee naar het politiebureau.

Rond 02.00 uur moesten agenten wederom naar een horecagelegenheid aan de Grotestraat. Er zou in de kroeg gevochten zijn. Terwijl agenten bezig waren om uit te zoeken wat er aan de hand was, liep een 21-jarige man uit Drunen naar een ruit van de horecagelegenheid. Hij vernielde vervolgens de ruit. Hierop werd de man aangehouden door de politie voor vernieling.

Uden - Een 26-jarige Udenaar is zaterdagmorgen rond 02.30 uur aangehouden op de Markt. Een agent zag een vechtpartij op straat en ging eropaf. Het bleek dat de verdachte een 27-jarige Udenaar mishandeld had. De verdachte ergerde zich aan het geschreeuw van het slachtoffer en vroeg of hij ergens anders herrie kon gaan maken. Vervolgens ontstond er verder irritatie tussen beide partijen en werd het slachtoffer op zijn gezicht geslagen. Hierdoor liep hij letsel op aan zijn neus.

Boxtel - De politie heeft zaterdagmorgen rond 03.00 uur een 29-jarige man uit Boxtel aangehouden in de Stationsstraat. De man had vrijdag van de politie een horecaverbod uitgereikt gekregen voor alle zaken die aangesloten zijn bij de horecavereniging in Boxtel. Dit verbod kreeg de man wegens eerder wangedrag in de horeca in Boxtel. Agenten zagen de verdachte zaterdagmorgen rond sluitingstijd rondhangen bij een kroeg op de Markt en stuurden hem weg. Even later kreeg de politie een melding dat de verdachte in een café aan de Stationsstraat zat. Hij was erg dronken en agressief. De verdachte werd vervolgens aangehouden.

Oss - De politie heeft zaterdagmorgen rond 03.30 uur een 22-jarige Ossenaar aangehouden op de Eikenboomgaard. De man was door een portier betrapt op drugsgebruik. Hij had cocaïne gebruikt in het toilet van de kroeg. De man werd buitengezet door portiers een aangehouden door de politie. Hij bleek 1 gram cocaïne op zak te hebben. De drugs werd in beslag genomen en vernietigd.

Drunen - De politie heeft zaterdagmorgen rond 05.00 uur een 23-jarige man uit Drunen en een 24-jarige man uit Heusden aangehouden op de Grotestraat/Dillenburgstraat. Het duo wordt verdacht van mishandeling en openlijke geweldpleging op straat. Een groepje jongeren fietste vanuit het centrum van Drunen richting Vlijmen. Ter hoogte van de Grotestraat/Dillenburgstraat zag de groep de verdachten. Ze waren allebei aan het overgeven. De fietsers stopten om te vragen of het wel goed met ze ging. Zonder aanleiding werden de mannen kwaad en sloegen een aantal jongeren. Hierop werd het duo aangehouden door de politie.